deenesfrnl

Met al meer dan 20 jaar verhuurervaring biedt Mavadel Properties vastgoed aan op het gebied van particuliere en de zakelijke woningverhuur, verhuur van bedrijfs en/of kantoorruimte en verhuur van vakantiewoningen binnen Europa.

Villa’s Mavadel Lajares Fuerteventura

10 luxe bungalows

Informatieformulier

Kalender Type A 2019 + 2020 » Kalender Type B 2019 + 2020 » Algemene bepalingen Lajares 2019 » Prijslijst Lajares Type A & B 2019 + 2020 »

Op het park zijn beheerders aanwezig die 7 dagen in de week de receptie bemannen. Zij zijn woonachtig op het park en kunnen u altijd terzijde staan. De beheerders zullen u ook verwelkomen bij aankomst.

Fuerteventura is het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden en is tevens het dunst bevolkte eiland. In combinatie met de uitgestrekte vulkaanlandschappen en prachtige, goudgele en eindeloos witte stranden, is dit eiland een ideale bestemming voor rustzoekers en strandliefhebbers. Fuerteventura wordt nog niet gekenmerkt door massa’s toeristen, maar wel prachtige natuur, schitterende woestijnlandschappen en fantastische kust met de mooiste azuurblauwe baaien. Praktisch altijd een lekkere wind waardoor het niet te warm wordt en is bij uitstek geschikt voor alle soorten watersport. Fuerteventura is één van de zonnigste plekken op aarde met zo’n 3000 zonuren per jaar. Door de zuidelijke ligging is Fuerteventura een zonzekere vakantiebestemming voor zomer en winter. Op dit prachtige eiland, in de natuurlijke omgeving van Lajares gelegen tussen het pittoreske El Cotillo en het toeristische Corralejo, kunnen wij u schitterende onder architectuur gebouwde bungalows, voor 4 en 6 personen, te huur aanbieden. De bungalows zijn gelegen op een groot eigen terrein (totaal 25.000 m²) met luxe zwembaden en eigen parkeergelegenheid. De bungalows zijn stuk voor stuk zeer comfortabel en luxe ingericht.

De ligging: De woningen zijn gelegen in Lajares aan de Calle Cerca Nueva 28 t/m 36, 35650. Dit is vlakbij het “campo de futból” en de hoofdstraat van het dorp.

Lajares is een klein charmant dorpje met een supermarkt, een apotheek, een Franse bakker en diverse andere winkeltjes. Tevens kunt u zowel in het dorpje als in de omgeving terecht voor leuke betaalbare restaurantjes. Wifi is ondertussen in het centrum van Lajares beschikbaar.

Lajares ligt tussen Corralejo en El Cotillo in op een half uur afstand van de luchthaven in Puerto del Rosario. Waar Corralejo (afstand circa 11 km) veel vertier biedt in de vorm van winkels, restaurants, café’s en dergelijke, willen wij El Cotillo (afstand circa 8 km) aanraden voor de prachtige witte stranden met de mooiste diepblauwe baaien.

In de omgeving vindt u schilderachtige dorpjes als Villaverde, El Roque en La Oliva die zeer aangename en goedkope restaurantjes hebben.

Ook op onze eigen Facebook-pagina kunt u terecht voor meer informatie en foto’s: http://www.facebook.com/#!/pages/Villas-Mavadel/109433589135373.

Het park/woningen: Het park bestaat uit tien gelijkwaardig ingerichte woningen op 25.000 m2 eigen terrein welk volledig is omsloten en direct grenst aan een van de beschermde natuurgebieden van Fuerteventura. De woningen zijn ontworpen door de plaatselijke architect Stefano Brandolese. Verder beschikt het complex over gratis Wi-Fi (u kunt hier echter geen rechten aan ontlenen).

Er zijn 5 zwembaden die alle beschikken over een buitendouche. Het zwembad kan ’s avonds, indien u dit wenst, met een isolerende deken afgesloten worden. Dit scheelt circa 5 graden in zwembadtemperatuur.

Een villa bestaat uit een Bungalow Type A(circa 120 m²) en een Bungalow Type B (circa 65 m²) geschakeld middels een garage met gezamenlijk gebruik van het zwembad, maar eigen terrassen.

De 6-persoonswoning (Type A) beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, een prachtige woonkamer en een grote eetkamer. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een oven, een 4-pits keramische kookplaat en een grote koel-/vriescombinatie. Badkamer 1 beschikt over een ligbad, vaste wastafel, wandcloset en inloopdouche. Badkamer 2 beschikt over een inloopdouche, vaste wastafel en wandcloset. Deze woning is voorzien van een terras met overdekte pergola voor een lekkere schaduwplek en de slaapkamerramen zijn voorzien van luiken en muggenhorren.

De 4-persoons bungalow (Type B) beschikt over 2 slaapkamers, een badkamer, een woonkamer en een keuken met dezelfde uitrusting als de 6-persoonswoning.  De slaapkamerramen zijn ook hier voorzien van luiken en muggenhorren. Deze badkamer beschikt over een inloopdouche, vaste wastafel en wandcloset. Ook hier zorgen twee overdekte pergola’s voor een lekkere schaduwplek. Uiteraard beschikken de terrassen over buitentafels, stoelen en ligbedden voorzien van kussens.

De woningen zijn tevens voorzien van een LCD televisie met Nederlandse/Duitse/Spaanse en Engelse ontvangst.

De prachtige aangelegde tuin werd ontworpen door Klaus Martin Baumann uit El Cotillo met medewerking van Saskia en Paul van tuincentrum Happy Plants uit Tefía.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Linnengoed/activiteiten park: De woning is voorzien van lakens, dekens, handdoeken, theedoeken etc. Dit kunt u één keer per week inwisselen bij de beheerder tegen schoon linnengoed. Mocht u een extra kussen wensen of een extra sprei of deken, dan kunt u hier om vragen bij de beheerder. Het is tevens mogelijk tegen een gering bedrag een Senseo koffiezetapparaat te huren.De koffiepads zijn op dit moment echter beperkt beschikbaar op het eiland. Indien u gebruik wenst te maken van het Senseo koffiezetapparaat, adviseren wij u eventueel ​de koffiepads mee te nemen als u op vakantie gaat​.

Op het park is een jeu de boules-baan aanwezig. Een jeu de boules-set  kunt u in bruikleen krijgen bij de verhuurder.

Ventilator/linnengoed/radiator: Het aangename klimaat en de luiken voor de slaapkamerramen zorgen voor behaaglijke slaapkamers, bij extreem warm weer is het mogelijk een ventilator te huren. Wij vragen hiervoor een vergoeding van € 15,- per week. Mocht het in de wintermaanden(januari/februari) aan de frisse kant zijn, dan is het ook mogelijk een radiatorkachel te huren tegen een vergoeding van € 20,– per week. Een extra pakket linnengoed voor 2 personen is verkrijgbaar bij de beheerder voor € 7,00. Wilt u een was laten draaien, dan kunt u hierom vragen bij de beheerder.  De kosten hiervoor bedragen € 7,50. U krijgt de was gewassen van de beheerder, waarna u deze kunt ophangen aan het droogrek, welke aanwezig is in de woning. Aankomst en vertrek: Op de dag van aankomst kunt u uw woning na 14.00 uur betrekken in verband met de te verrichten schoonmaakwerkzaamheden.

Wij verzoeken u uw woning op de dag van vertrek om 10.00 uur te verlaten, zodat onze beheerder zorg kan dragen voor de schoonmaakwerkzaamheden na uw verblijf. In verband met de vele vluchtdata is het mogelijk dat uw aankomst of vertrekdag géén wisseldag is. Het is dan uiteraard in overleg met de beheerder mogelijk direct uw woning te betrekken of  hier langer gebruik van te maken. U dient hiertoe te informeren bij de beheerder.

Huurprijs: De huurprijs is inclusief linnengoed en eindschoonmaak. Meer informatie: Voor aanvullende informatie of vragen kunt u tijdens kantooruren terecht bij Mavadel, telefoonnummer: 00.31.174.766.002 of in de avonduren bij Anne van der Laan, telefoonnummer: 0174-310905.

Bungalow 1 A ( 6 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 1 A
6 persoons bungalow:
De bungalow voor 6 personen bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een royale…

meer lezen »

Bungalow 1 B (4 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 1 b

4 persoons bungalow:
De bungalow voor 4 personen bestaat uit 2 grote slaapkamers, een woonkamer en een…

meer lezen »

Bungalow 2 A (6 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender voor bungalow 2 A

6 persoons bungalow:
De bungalow voor 6 personen bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een royale…

meer lezen »

Bungalow 2 B (4 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 2 B

4 persoons bungalow:
De bungalow voor 4 personen bestaat uit 2 grote slaapkamers, een woonkamer en een…

meer lezen »

Bungalow 3 A (6 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 3 A

6 persoons bungalow:De bungalow voor 6 personen bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een royale…

meer lezen »

Bungalow 3 B (4 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 3 B

4 persoons bungalow:De bungalow voor 4 personen bestaat uit 2 grote slaapkamers, een woonkamer en een…

meer lezen »

Bungalow 4 A (6 personen)

Hierbij vind u de boekingskalender van bungalow 4 A

6 persoons bungalow:De bungalow voor 6 personen bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een royale…

meer lezen »

Bungalow 4 B (4 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 4 B

4 persoons bungalow:De bungalow voor 4 personen bestaat uit 2 grote slaapkamers, een woonkamer en een…

meer lezen »

Bungalow 5 A (6 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 5 A

6 persoons bungalow:
De bungalow voor 6 personen bestaat uit 3 grote slaapkamers, 2 badkamers, een royale…

meer lezen »

Bungalow 5 B (4 personen)

Hierbij vind u de boekingkalender van bungalow 5 B

4 persoons bungalow:De bungalow voor 4 personen bestaat uit 2 grote slaapkamers, een woonkamer en een…

meer lezen »