nl

Met al meer dan 20 jaar verhuurervaring biedt Mavadel Properties vastgoed aan op het gebied van particuliere en de zakelijke woningverhuur, verhuur van bedrijfs en/of kantoorruimte en verhuur van vakantiewoningen binnen Europa.

Amsterdam, Commerciele ruimte Westerdok 442

Westerdok 442 (Commerciele ruimte)
Amsterdam

contact opnemen over dit object »

Verhuurd

Op deze A-locatie met diverse uitvalswegen, achter het Centraal Station in het altijd bruisende Amsterdam, ligt deze bedrijfsruimte.

De commerciële ruimte Brederode maakt onderdeel uit van het complex VOC Cour, ontwikkeld in 2008 op een van de meest aansprekende stukjes Amsterdam. Brederode is gesitueerd op de begane grond pal aan het Westerdok en beslaat 191 m² v.v.o. kantoorruimte. De ondergelegen parkeerkelder biedt plaats aan personenauto’s. Tegenover VOC Cour bevindt zich het IJDock waar woningen, kantoren en een hotel gevestigd zijn. De omgeving kenmerkt zich door een aantrekkelijke mix van wonen, kantoren en horeca.

De ruimte is onder meer voorzien van:

- huidige vloerbedekking
- huidige scheidingswanden, gedeeltelijk in glas uitgevoerd
- huidige pantry
- 2 x enkele toiletgroep
- douche

Begane grond:

Indeling
Soort: bedrijfs-/kantoorruimten
Bouwjaar: 2008
Oppervlakte: 191 m2 v.v.o.
2 begingen 12.5 m2 en 14.5 m2
Aantal etages: 1

Buitenruimte: geen

De locatie is zeer gunstig gelegen. Via de Westerdoksdijk is deze locatie zeer goed bereikbaar vanaf de A10 west en oost, zonder al te veel verkeersproblemen. Het Centraal Station ligt op circa 400m afstand, daar is ook een goede aansluiting op alle openbaar vervoer in en buiten de stad. De bedrijfs-/kantoorruimten liggen aan het corridor (drukke ontsluitingsweg) zodat u op een zicht locatie zit. Het centrum van Amsterdam is op loopafstand.