nl

Met al meer dan 20 jaar verhuurervaring biedt Mavadel Properties vastgoed aan op het gebied van particuliere en de zakelijke woningverhuur, verhuur van bedrijfs en/of kantoorruimte en verhuur van vakantiewoningen binnen Europa.

Apeldoorn, Laan van de Mensenrechten 370

Laan van de Mensenrechten 370
Apeldoorn

contact opnemen over dit object »

Aantal units beschikbaar

Nabij het centrum van Apeldoorn, bevindt zich, aan de Laan van de Mensenrechten 370, dit mooie zelfstandige kantorencomplex.

Het kantorencomplex bestaat uit 10 kantoor-/atelier en/of bedrijfsruimtes en is van alle gemakken voorzien.

Het complex is voorzien van een gezamelijke pantry met een vaatwasser, koelkast, garderobe, twee toiletten en een verwarmingsunit met thermostatisch geregelde radiatoren die per kamer te bedienen zijn zodat u voor uw ruimte zelf de optimale temperatuur kunt regelen. Tevens is elke ruimte voorzien van een zonnescherm c.q. zonnescreen.

Dit fraaie zelfstandige kantorencomplex is centraal in Apeldoorn gelegen, station voor trein en bus is binnen handbereik. Op het Park & Ride terrein van de spoorwegen is overigens altijd voldoende parkeerruimte, dit terrein bevindt zich tegenover het kantorencomplex.
Het centrum van Apeldoorn is op slechts enkele minuten verwijderd van dit complex en is te voet dan ook gemakkelijk te bereiken.