Beheerders gezocht

Op het eiland Fuerteventura beschikken wij over 2 vakantieparken: Bungalows Mar Azul te Corralejo en Villas Mavadel te Lajares. Voor het park Villas Mavadel te Lajares zijn wij vanaf september 2018 op zoek naar nieuwe beheerders.

Voor in de toekomst zoeken wij tevens enthousiaste, zelfstandige beheerders die op Fuerteventura zorg willen dragen voor deze kleinschalige vakantiecomplexen. Kennis van het Spaans, Engels, Duits en/of Frans is een pré.  Het uitgangspunt voor de parken  Villas Mavadel  en Bungalows Mar Azul is het plaatselijke beheer te laten verzorgen door een geschikt beheerdersechtpaar/stel. Deze functie wordt om fiscale redenen aangeboden voor een maximale termijn van 6 maanden en zal daarom worden ingedeeld met meerdere echtparen/stellen per jaar, waarbij u elkaar enkele maanden per jaar zult afwisselen. Hierbij denken wij bij voorkeur aan 55-plussers.

Villa's Mavadel - Fuerteventura - Lajares
Villa's Mavadel - Fuerteventura - Lajares

Ons uitgangspunt is betaalbare luxe te bieden aan de gasten. De beheerders zijn woonachtig in een van de woningen op het park waar zij het aanspreekpunt zijn voor de internationale en veelal terugkerende gasten. De werkzaamheden bestaan uit: onderhoud zwembaden, ontvangst gasten, organisatie/aansturing van de dames van de schoonmaak en klein onderhoud woningen. Wij verwachten van de beheerders dat zij op zelfstandige basis de functie willen verrichten. De bungalow is geschikt voor maximaal 2 personen, zonder huisdieren. De beheerders dienen enthousiast zijn, zij moeten graag met mensen om willen gaan en verantwoordelijk zijn. Een grote gastvriendelijkheid c.q. goede omgang met de gasten staat hoog op ons lijstje. De werkzaamheden beslaan geen volledige werkweek (voor 1 persoon), echter verwachten wij wel een flexibele instelling in verband met de verschillende aankomstdagen van de gasten. Naast het reilen en zeilen van het park is er voldoende tijd om te profiteren van het mooie klimaat en de gezellige omgeving van Lajares en/of Corralejo.

Op het park is een tuinman aanwezig en het groot onderhoud is in handen van de aannemer. Wij verwachten wel enige technische kennis in verband met de installaties, waaronder het zwembad.

Heeft u interesse of vragen neem dan contact met ons op.