Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379 Amsterdam, Westerdoksdijk 379

Op één van de mooiste plekjes in Amsterdam vlakbij het bruisende centrum, te huur een luxe 4 kamer appartement (circa 115 m2) met dakterras (circa 50 m2). Door zijn ligging aan de Westerdoksdijk wordt u verwend met een fabuleus uitzicht over het IJ!

Indeling

Centrale entree met videofoonsysteem, brievenbussen, lift, trappenhuis. 6e verdieping meterkast in de hal: Entree woning: hal , garderobe, videofoon installatie. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken van het appartement.

Royale woonkamer (circa 30 m2) met uitzicht over het IJ. Vanuit de woonkamer bereikt u de nieuwe moderne hoogglans witte open keuken (2009) met diverse inbouwapparatuur o.a.: koelvries combinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, combimagnetron en afzuigschouw.

In de hal bevind zich een ruime bergkast met opstelplaats CV ketel en opstelplaats was/droogcombinatie. 2 Slaapkamers met uitzicht over het IJ. Luxe separaat geheel betegeld zwevend toilet met hoekfontein.

Apart luxe geheel betegelde badkamer voorzien van ligbad en inloopdouche, wastafel, 2e zwevend toilet en design radiator.

Via de trap in de keuken bereikt u de 3e slaapkamer, studeer/werkkamer (circa14 m2) met toegang tot het dakterras met fenomenaal uitzicht over het IJ. Tevens beschikt u over een afsluitbare garagebox met afstandbediening voor uw auto.

Dat deze locatie op dit moment de populairste in Amsterdam is zal u niet verbazen. Het Westerdokseiland ligt op het raakpunt van de westelijke eilanden (Prinseneiland, Bickerseiland en Realeneiland) en de eilanden langs de Zuidelijke IJ-oever. Deze ligging is bepalend geweest voor de ontwikkeling van het gebied. De typische kenmerken van de Amsterdamse binnenstad en een grote diversiteit aan functies en leefvormen zijn terug te vinden op het Westerdokseiland.

Kenmerken

  • Soort woning: appartement
  • Bouwjaar: 2008
  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Aantal kamers: 4
  • Aantal woonlagen: 2
  • Buitenruimte: dakterras: 50 m2

Omgeving

Op één van de mooiste plekjes in Amsterdam vlakbij het bruisende centrum, te huur een luxe 4 kamer appartement. Door zijn ligging aan de Westerdoksdijk wordt u verwend met een fabuleus uitzicht over het IJ!

Vragen of meer informatie?