Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57

Nieuwbouw 3-kamer appartement op de 3e verdieping inclusief nieuwe badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het nieuwbouwcomplex Charlotte de Bourbon” te Delft.

Indeling

Via de entree heeft u toegang tot de living, badkamer, slaapkamer en onbenoemde ruimte. De onbenoemde ruimte kan goed gebruikt worden als studeerkamer, inloopkast of opslagruimte.

De gehele woning is voorzien van draai-kiepramen over de gehele verdiepingsvloer wat een prachtig uitzicht geeft en de woning van voldoende licht voorziet.

De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en douche met daarbij het toilet.

Het appartement is uitgerust met een keukenblok inclusief kookplaat, spoelbak en motorloze afzuigkap.

De c.v. kast is voorzien van een wasmachine-aansluiting en het Buva Ventilatiesysteem.

Kenmerken

  • Soort woning: appartement
  • Bouwjaar: 2010
  • Woonoppervlakte: 45 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal woonlagen: 1

Omgeving

Het complex Charlotte de Bourbon is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf snelweg A13, en op fietsafstand van het station en het historisch centrum van Delft.

Daarnaast zijn in de nabije omgeving de basisvoorzieningen aanwezig.

Vragen of meer informatie?