Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65

2-kamer appartement op de 4e verdieping (topverdieping) inclusief badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het complex “Charlotte de Bourbon” te Delft.

 

Indeling

De gehele woning is voorzien van draai-kiepramen over de gehele verdiepingsvloer wat een prachtig uitzicht geeft en de woning van voldoende licht voorziet.

De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en douche. Het seperaat toilet is zwevend uitgevoerd en voorzien van een fontein.

Het appartement is uitgerust met een keukenblok inclusief kookplaat, spoelbak en motorloze afzuigkap.

De c.v. kast is voorzien van een wasmachine-aansluiting en het Buva Ventilatiesysteem.

Kenmerken

  • Soort woning: topappartement
  • Bouwjaar: 2010
  • Woonoppervlakte: 45 m2
  • Aantal kamers: 2
  • Aantal woonlagen: 1
  • Buitenruimte: dakterras: 10 m2

Omgeving

Het complex Charlotte de Bourbon is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf snelweg A13, en op fietsafstand van het station en het historisch centrum van Delft.

Daarnaast zijn in de nabije omgeving de basisvoorzieningen aanwezig.

De huurprijs bedraagt € 1.050,00 per maand exclusief VvE servicekosten ( indicatie € 170,00 p.m.) en exclusief verbruikskosten. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 45m2. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplek.

Vragen of meer informatie?