Over Mavadel

Mavadel Properties is onderdeel van OGA Makelaars B.V., OMA Amsterdam B.V., Drs. J.G. van der Laan Holding B.V.. Mavadel is een verhuurorganisatie gevestigd in Hoek van Holland.

Een team van deskundige en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar voor een professionele begeleiding van presentatie tot sleuteloverdracht. Mavadel verhuurt woonruimten en commerciële ruimten, aan particulieren en aan ondernemers. Mavadel levert zowel kwantiteit als kwaliteit. De kwantiteit biedt Mavadel door de soorten aanbod op verschillende toplocaties. En Mavadel onderscheidt zich doordat alle aanbod bij Mavadel in beheer is en/of ontwikkeld is, de kwaliteit welke Mavadel biedt. Met ruim 20 jaar verhuurervaring behoordt Mavadel Properties tot de respectabele spelers op de particuliere/zakelijke verhuurmarkt.

Mavadel verhuurt namens meerdere partijen. Daar alle partijen nauw met elkaar zijn verbonden, heeft elk betrokken partij de ambitie om de schakel tussen verhuur en huur optimaal te laten functioneren.