Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215 Amsterdam, Westerdoksdijk 215

Verhuurd

Op één van de mooiste plekjes in Amsterdam vlakbij het bruisende centrum, te huur een kantoorruimte.(circa 255 m²). Door zijn ligging aan de Westerdoksdijk wordt u verwend met een fabuleus uitzicht over het IJ!

Dat deze locatie op dit moment de populairste in Amsterdam is zal u niet verbazen. Het Westerdokseiland ligt op het raakpunt van de westelijke eilanden (Prinseneiland, Bickerseiland en Realeneiland) en de eilanden langs de Zuidelijke IJ-oever. Deze ligging is bepalend geweest voor de ontwikkeling van het gebied. De typische kenmerken van de Amsterdamse binnenstad en een grote diversiteit aan functies en leefvormen zijn terug te vinden op het Westerdokseiland.

De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is zeer goed. Het Centraal Station ligt op loopafstand en diverse buslijnen stoppen in de directe omgeving.
Indeling :

Centrale entree, op de begane grond komt u binnen en bereikt u via de trap de 1e kantoorunit met uitzicht over het IJ. In totaal betreft het 6 kantoor units. Drie kantoor units geven direct toegang middels openslaande deuren tot de binnentuin. Verdere beschikt deze ruime over twee toiletunits, twee archiefruimtes/opslag ruimtes, een keukenunits en een centrale receptie. Teven heeft u de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder van het complex. De ruimte is volledige afgewerkt en geschikte om direct te betrekken. De centrale hal, receptie en gang is voorzien van witte plavuizenvloer en de kantoorunits zijn voorzien van vloerbedekking en witte wandafwerking

Voor meer informatie neem contact op met Mavadel
0174-766002 

Vragen of meer informatie?