Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19 Beekbergen, Meester van der Kampweg 19

Ruime hoekwoning met garage vlakbij het centrum van Beekbergen. Indeling: Entree, wandcloset met fontein, meterkast. Eetkeuken met grote erker welke voor veel lichtinval zorgt. De nieuwe keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. De woonkamer heeft een speelse indeling met openslaande deur naar de onderhoudsvriendelijke achtertuin. Er bevindt zich een kast onder de trap. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer op de begane grond met schuifpui naar de achtertuin. Naast de slaapkamer is er een natte ruimte, met een aansluiting voor de wasmachine. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer beschikt over een wandcloset, wastafelmeubel en regendouche.

De gehele woning is voorzien van een massief houten geoliede vloer en is gedeeltelijk gestoffeerd. Er is een groenvoorziening naast de woning. Het gezellige centrum van Beekbergen is op loopafstand.

Vragen of meer informatie?