Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1 Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1

In de Wippolder in Delft is een appartementencomplex voor diverse doelgroepen opgeleverd in 2010. Het gebouw bestaat uit 36 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Op de bovenste woonlaag bevinden zich 6 topappartementen met rondom een terras.

INDELING

Via de entree heeft u toegang tot de living, badkamer, slaapkamer en onbenoemde ruimte. De onbenoemde ruimte kan goed gebruikt worden als studeerkamer, inloopkast of opslagruimte.

De gehele woning is voorzien van draai-kiepramen over de gehele verdiepingsvloer wat een prachtig uitzicht geeft en de woning van voldoende licht voorziet.

De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en douche met daarbij het toilet.

Het appartement is uitgerust met een keukenblok inclusief kookplaat, spoelbak en motorloze afzuigkap.

De c.v. kast is voorzien van een wasmachine-aansluiting en het Buva Ventilatiesysteem.

KENMERKEN

  • Soort woning: appartement
  • Bouwjaar: 2010
  • Woonoppervlakte: 50 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Aantal woonlagen: 1
  • Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats op het terrein

De huurprijs bedraagt € 1.050,00 per maand exclusief voorschot servicekosten ( indicatie € 100,00 p.m.) en exclusief verbruikskosten. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 50m2. De woning is beschikbaar per 01 oktober 2022

OMGEVING

Het complex Charlotte de Bourbon is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf snelweg A13, en op fietsafstand van het station en het historisch centrum van Delft. Het is dicht bij het centrum en op loopafstand van het TU delft.

Daarnaast zijn in de nabije omgeving de basisvoorzieningen aanwezig.

Vragen of meer informatie?