Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39 Hoek van Holland, Avenue van der laan 39

Woning met unieke vrijstaande locatie aan het water.
Vrij wonen aan de waterpartij van de nieuwbouwwijk L’Avenue. Deze uitgebouwde vrijstaande villa staat op 660 m2 eigen grond biedt tevens het conform van gezamenlijk wonen. Woning is ook geschikt voor kantoor aan huis.

Indeling

Privé parkeerterrein (5 parkeerplaatsen) aan de voorzijde van de villa. Tevens bevindt zich hier de garage. Deze woning is uitgebreid tot 2 separate woningen welke in verbinding staan middels in inpandige deur. U heeft toegang tot het hoofdhuis via de centrale hal. In deze hal bevindt zich het separate geheel betegelde toilet Naast het toilet bevindt zich tevens de 1e badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel, 2e toilet en design radiator. Van de hal bereik u de woonkamer aan de voorzijde van de woning welke een prachtig uitzicht biedt over de waterpartij. Vanuit deze woonkamer (42m2 met donkere plavuizenvloer) bereikt u de woonkeuken. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. : koel/vries combinatie, keramische kookplaat, vaatwasser, oven en afzuigkap. De keuken is v.v. granieten aanrechtblad. Tevens heeft u toegang tot de royale bijkeuken ( 3,8m x 2,7m ) met opstelplaats was/droogcombinatie en CV HR ketel.

De begane grond is voorzien van donkere plavuizen vloer. Vanuit de centrale hal bereikt u de 1e etage met 3 ruime slaapkamers. Slaapkamer 1 (5,9m x 3,8m) aan de achterzijde van de woning heeft openslaande deuren naar het dakterras ( 25m2) met uitzicht over de waterpartij en de nieuwbouwwijk L’Avenue. De 2e slaapkamer (4,4m x 2,9m) is v.v. een dakkapel. Slaapkamer 3 (4,0 m x 6,2 m) bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een klein balkon. De 1e etage is voorzien van donkerbruine laminaatvloer. De 2e woning heeft een eigen entree en toegangsdeur aan de achterzijde van de woning. Deze woning is geheel gelijkvloers. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer (45m2) met open keuken. Middels openslaande deuren heeft u toegang tot het zonnige terras op het zuidwesten. De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. koel/vriescombinatie, vaatwasser, keramische kookplaat, oven en afzuigkap. De keuken is v.v. granieten aanrechtblad.

In de hal bevindt zich de moderne badkamer (2,7 m x 1,8m uit 2006 ). Deze luxe geheel betegelde badkamer is voorzien van ruime inloopdouche, zwevend toilet, design wastafelmeubel ,design radiator en verlaagd plafond met inbouwspots. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer (4,4m x 3,5m) met openslaande deuren naar het terras. Deze slaapkamer is voorzien van een airco. De gehele woning is voorzien van een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming.

Kenmerken

Alle wanden van deze woning zijn voorzien van wit spuitwerk. De zonnige tuin (circa 450 m2) rondom de woning biedt volledige privacy en rust. Het recent aangelegde terras( 250m2 ) biedt de mogelijkheid voor tuinverlichting. De kavel is verder uit te breiden naar circa 900m2.

Vragen of meer informatie?