Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74 Hoek van Holland, De Cordesstraat 74

Huurprijs: € 1.050,00 per maand excl. gas, licht en water.

 

Deze eengezinswoning gelegen in het centrum van Hoek van Holland met uitzicht op een groenvoorziening komt per 01. december 2021 beschikbaar. De woning is 121 m2 groot en heeft een perceel van 165 m2. Deze leuke, ruime woning beschikt over een entree, kelderkast, toilet en keuken met openslaande deur naar de achtertuin. De lichte woonkamer heeft tevens een openslaande deur naar de achtertuin.

De 1e verdieping beschikt over 3 slaapkamers (waarvan 1 met balkon), separaat toilet en badkamer met wastafel en ligbad.

De 2e verdieping beschikt over een grote kamer, welke eventueel te gebruiken is als slaapkamer of studeerkamer. De ruime overloop heeft een wastafel, CV-ketel en opstelplaats voor wasmachine en wasdroger.

De zonnige achtertuin beschikt over een stenen berging en een tuindeur naar het achtergelegen pad.

Vragen of meer informatie?