Vlaardingen, Westhavenkade 85F Vlaardingen, Westhavenkade 85F

Vlaardingen, Westhavenkade 85F

OMGEVING
Het appartement is gelegen op een prachtige locatie in de nabijheid van de waterweg en vlakbij het bruisende centrum van Vlaardingen. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden, onder andere het metrostation op loopafstand, brengen u in de kortste tijd in Rotterdam of Hoek van Holland.

INDELING
Begane grond: afgesloten, gezamenlijke entree met trappenhuis en lift. Het appartement bevindt zich op de 4e etage van het complex en is voorzien van 3 slaapkamers. Het appartement beschikt over een video-intercomsysteem en is voorzien van vloerverwarming. Via de voordeur komt u in de hal, waar zich een separaat toilet en de berging bevinden. Het separate toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en is compleet betegeld. De berging waar de verwarmingsinstallatie is geplaatst, heeft een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de woonkamer met open keuken. Slaapkamer 2 heeft tevens een ingebouwde kast. Door de vele glaspartijen hebben de woonkamer en de keuken een prachtige lichtinval. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, recirculatie afzuigkap en spoelbak. De compleet betegelde badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, wandcloset en ruime inloopdouche. Vanuit de woonkamer kunt u middels een grote schuifpui naar het dakterras. Dit dakterras is gelegen op het zuidwesten en heeft een magnifiek uitzicht op de waterweg en de haven. Er is een tweede dakterras, gelegen op het noordoosten, welke toegankelijk is vanaf slaapkamer 2. Deze heeft een weids uitzicht op de haven en het centrum van Vlaardingen.

KENMERKEN
Indeling
– Soort woning: Appartement
– Woonoppervlakte: circa 108m2
– Aantal woonlagen: 1

De huurprijs per maand bedraagt € 1.275,00 per maand exclusief VvE servicekosten ( indicatie € 95,00 p.m.) en exclusief verbruikskosten. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 108m2. Het appartement heeft een eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein.

Vragen of meer informatie?