Vlaardingen, Westhavenkade 83W

Vlaardingen, Westhavenkade 83W

OMGEVING
Het appartement is gelegen op een prachtige locatie in de nabijheid van de waterweg en vlakbij het bruisende centrum van Vlaardingen. Diverse openbaar vervoersmogelijkheden, onder andere het metrostation op loopafstand, brengen u in de kortste tijd in Rotterdam of Hoek van Holland.

INDELING
Begane grond: afgesloten, gezamenlijke entree met trappenhuis en lift. Het appartement bevindt zich op de 1e etage van het complex en is voorzien van 1 slaapkamer en een aparte ruimte welke gebruikt kan worden als werk/studeerkamer of hobbykamer. Het appartement beschikt over een video-intercomsysteem en is voorzien van vloerverwarming. Via de voordeur komt u in de hal, waar zich tevens de berging bevindt. De berging waar de verwarmingsinstallatie is geplaatst, heeft tevens een aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal heeft u toegang tot 1 slaapkamer, de onbenoemde ruimte en de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een inductie kookplaat, recirculatieafzuigkap en spoelbak. De compleet betegelde badkamer is voorzien van een wastafel, wandcloset en inloopdouche.

KENMERKEN
Indeling
– Soort woning: Appartement
– Woonoppervlakte: circa 48m2
– Aantal woonlagen: 1

De huurprijs bedraagt € 820,00 per maand exclusief VvE servicekosten ( indicatie € 60,00 p.m.) en exclusief verbruikskosten. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 48m2. Het appartement heeft een eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein.

Vragen of meer informatie?