Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat Delft, Charlotte de Bourbonstraat

In de Wippolder in Delft is een appartementencomplex voor diverse doelgroepen opgeleverd in 2010. Het gebouw bestaat uit 36 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Op de bovenste woonlaag bevinden zich 6 topappartementen met rondom een terras.

Indeling

De 36 appartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen, elk gemakkelijk te bereiken met de inpandige lift. Verder beschikt het complex over een interne fietsenstalling en is het terrein afgesloten middels een slagboom.

De appartementen zijn voorzien van een complete keuken en badkamer en geschikt om direct te betrekken.

Ieder appartement heeft kozijnen met glas tot aan de vloer waardoor met een optimaal uitzicht heeft op het omringende groen. De grote puien in de buitengevel bestaan uit drie afzonderlijk te openenen deuren. De gevel kan zodoende in zijn geheel geopend worden zodat een prachtig groot Frans balkon ontstaat.

Kenmerken

– Soort woning: Appartement
– Woonoppervlakte: Vanaf circa 50 m2
– Aantal woonlagen: 5

Omgeving

Het complex Charlotte de Bourbon is gemakkelijk met de auto te bereiken vanaf snelweg A13, en op fietsafstand van het station en het historisch centrum van Delft.

Daarnaast zijn in de nabije omgeving de basisvoorzieningen aanwezig.

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 1

Verhuurd | Appartement

In de Wippolder in Delft is een appartementencomplex voor diverse doelgroepen opgeleverd in 2010. Het gebouw bestaat uit 36 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. Op de bovenste woonlaag bevinden zich 6 topappartementen met rondom een terras. INDELING Via de entree heeft u toegang tot de living, badkamer, slaapkamer en onbenoemde ruimte. De onbenoemde ruimte kan […]

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 71

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 71

Verhuurd | Appartement

Modelwoning: Nieuwbouw 2-kamer appartement op de 5e verdieping (topverdieping) inclusief nieuwe badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het nieuwbouwcomplex “Charlotte de Bourbon” te Delft.

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 67

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 67

Verhuurd | Appartement

Modern 2-kamer appartement op de 5e verdieping (topverdieping) inclusief complete badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het complex “Charlotte de Bourbon” te Delft.

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 65

Verhuurd | Appartement

2-kamer appartement op de 4e verdieping (topverdieping) inclusief badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het complex “Charlotte de Bourbon” te Delft.  

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57

Delft, Charlotte de Bourbonstraat 57

Verhuurd | Appartement

Nieuwbouw 3-kamer appartement op de 3e verdieping inclusief nieuwe badkamer en keuken, opgeleverd in mei 2010. Dit appartement ligt in het nieuwbouwcomplex Charlotte de Bourbon” te Delft.